Сомбор - ЛМК РСВ 14 - пролеће М14 ПЛ - А група Штампање

1.коло Сомбор - Сомборелектро -
2.коло 22/02/2020 09:21 Графичар - Сомбор 11 - 9
3.коло 22/02/2020 09:20 Сомбор - Апатин 18 - 15
4.коло БСК 2012 - Сомбор -
5.коло Сомбор - Сивац 69 -
6.коло Сомборелектро - Сомбор -
7.коло Сомбор - Графичар -
8.коло Апатин - Сомбор -
9.коло Сомбор - БСК 2012 -
10.коло Сивац 69 - Сомбор -