Сомбор - ЛМК РСВ М14 / Ж14 - јесен М14 - А група Штампање

1.коло 17/09/2017 05:52 Графичар - Сомбор 19 - 7
2.коло 17/09/2017 05:53 Сомбор - Далматинац 10 - 0
3.коло 01/10/2017 03:33 ПИК Пригревица - Сомбор 35 - 4
4.коло 01/10/2017 03:36 Сомборелектро - Сомбор 31 - 10
5.коло 14/10/2017 03:12 Сомбор - Апатин 11 - 25
6.коло 14/10/2017 03:16 Сомбор - Графичар 14 - 26
7.коло 28/10/2017 12:38 Далматинац - Сомбор 0 - 10
8.коло 28/10/2017 12:42 Сомбор - ПИК Пригревица 9 - 22
9.коло 11/11/2017 11:30 Сомбор - Сомборелектро 0 - 10
10.коло 11/11/2017 11:28 Апатин - Сомбор 10 - 0