Сомбор - ТРЛ "Бачка" МушкарциШтампање

1.коло 07/11/17 19:30 Сивац 69/2 - Сомбор 26 - 31
2.коло СЛОБОДАН - Сомбор -
3.коло 09/10/17 20:45 Сомбор - Русин 36 - 23
4.коло 14/10/17 15:00 Граничар - Сомбор 25 - 24
5.коло 23/10/17 20:45 Сомбор - Графичар 27 - 27
6.коло 28/10/17 16:00 Кљајићево - Сомбор 35 - 25
7.коло 05/11/17 16:45 Сомбор - Борац 36 - 27
8.коло 18/04/18 18:45 Сомбор - Сивац 69/2 32 - 23
9.коло Сомбор - СЛОБОДАН -
10.коло 29/04/18 19:00 Русин - Сомбор 24 - 25
11.коло 09/05/18 19:00 Сомбор - Граничар 15 - 16
12.коло 12/05/18 17:00 Графичар - Сомбор 32 - 31
13.коло 04/06/18 20:45 Сомбор - Кљајићево 31 - 26
14.коло 27/05/18 18:00 Борац - Сомбор 18 - 37