Словен - ЛМК РСВ 12 - пролеће Ж12 - СЛ Штампање

1.коло Словен - Црепаја -
2.коло 16/02/2020 10:40 Војводина ж - Словен 10 - 7
3.коло Словен - Лаки -
4.коло Халас Јожеф - Словен -
5.коло Словен - Панчево (ж) -
6.коло Црепаја - Словен -
7.коло Словен - Војводина ж -
8.коло 15/03/2020 10:20 Лаки - Словен 17 - 12
9.коло 15/03/2020 12:20 Словен - Халас Јожеф 10 - 13
10.коло 16/02/2020 09:00 Панчево (ж) - Словен 6 - 18