Словен - ЛМК РСВ М12 / Ж12 Ж12 - Супер лига Штампање

1.коло Лаки - Словен -
2.коло Словен - БСК 2012 -
3.коло Петров-Каћ - Словен -
4.коло Халас Јожеф - Словен 16 - 10
5.коло Словен - Кикинда 10 - 0
6.коло Словен - Лаки 19 - 15
7.коло БСК 2012 - Словен -
8.коло Словен - Петров-Каћ 15 - 13
9.коло Словен - Халас Јожеф 15 - 16
10.коло Кикинда - Словен -