Апатин - Куп Војводине (М) Куп Војводине (М) Штампање

2.коло 01/11/2017 08:19 Сомбор - Апатин 22 - 25
Шеснаестина 15/11/2017 09:02 Апатин - Црвенка 33 - 25
Осмина 29/11/2017 08:48 Лавови БП - Апатин 47 - 24