Пролетер - ЛМК РСВ М12 / Ж12 Ж12 - Прва лига Б група Штампање

1.коло Пролетер - Војводина ж 13 - 8
2.коло Петроварадин - Пролетер 0 - 10
3.коло Пролетер - Железничар 18 - 7
4.коло Младост - Пролетер 6 - 17
5.коло Пролетер - СЛОБОДАН -
6.коло Војводина ж - Пролетер 5 - 14
7.коло Пролетер - Петроварадин 10 - 0
8.коло Железничар - Пролетер 12 - 17
9.коло Пролетер - Младост 14 - 7
10.коло СЛОБОДАН - Пролетер -