Младост ТСК ОРК - ЛМК РСВ 12 - јесен М12 - ВШтампање

2.коло 18/10/20 10:30 Младост ТСК ОРК - Граднулица 9 - 3
3.коло 18/10/20 09:50 Војводина - Младост ТСК ОРК 14 - 20
5.коло 31/10/20 09:50 Граднулица - Младост ТСК ОРК 3 - 15
6.коло 31/10/20 09:00 Младост ТСК ОРК - Војводина 11 - 9