Обилић (м) - Трећа лига Север "Север" Мушкарци Штампање

1.коло 22/09/2018 05:00 Обилић (м) - Граничар 34 - 22
2.коло 29/09/2018 04:30 Обилић (м) - Графичар 30 - 27
3.коло 06/10/2018 04:00 Кљајићево - Обилић (м) 35 - 23
4.коло 14/10/2018 04:30 Обилић (м) - Сивац 69/2 28 - 19
5.коло 21/10/2018 04:00 Борац - Обилић (м) 21 - 19
6.коло 28/10/2018 06:00 Обилић (м) - Русин 24 - 31
7.коло 11/11/2018 04:30 Сомбор - Обилић (м) 39 - 28
8.коло 06/04/2019 04:00 Граничар - Обилић (м) 35 - 28
9.коло 14/04/2019 04:00 Графичар - Обилић (м) 36 - 28
10.коло 20/04/2019 05:00 Обилић (м) - Кљајићево 31 - 24
11.коло 05/05/2019 12:00 Сивац 69/2 - Обилић (м) 20 - 21
12.коло 11/05/2019 06:00 Обилић (м) - Борац 28 - 24
13.коло 18/05/2019 07:30 Русин - Обилић (м) 21 - 24
14.коло 25/05/2019 07:00 Обилић (м) - Сомбор 24 - 28