Младост ТСК - Прва лига ''Север'' Мушкарци Штампање

1.коло Младост ТСК - Апатин 26 - 27
2.коло Владимировац - Младост ТСК 36 - 21
3.коло Младост ТСК - ЖСК 24 - 32
4.коло Банатски Карловац - Младост ТСК 32 - 23
5.коло Младост ТСК - Металац 24 - 22
6.коло Младост ТСК - Лавови БП 22 - 26
7.коло Инђија - Младост ТСК 48 - 22
8.коло Младост ТСК - Херцеговина 18 - 28
9.коло Нова Пазова 1957 - Младост ТСК 26 - 21
10.коло Младост ТСК - Јединство 25 - 32
11.коло Пролетер - Младост ТСК 33 - 23
12.коло Апатин - Младост ТСК 35 - 20
13.коло Младост ТСК - Владимировац 25 - 27
14.коло ЖСК - Младост ТСК 24 - 19
15.коло Младост ТСК - Банатски Карловац 29 - 35
16.коло Металац - Младост ТСК 27 - 27
17.коло Лавови БП - Младост ТСК 31 - 19
18.коло Младост ТСК - Инђија 26 - 27
19.коло Херцеговина - Младост ТСК 36 - 32
20.коло Младост ТСК - Нова Пазова 1957 20 - 21
21.коло Јединство - Младост ТСК 36 - 33
22.коло Младост ТСК - Пролетер 28 - 36