Јабука - Куп Војводине (М) Куп Војводине (М) Штампање

2.коло 01/11/2017 08:40 Глогоњ - Јабука 21 - 25
Шеснаестина 16/11/2017 08:45 Нафтагас - Јабука 29 - 31
Осмина 28/11/2017 09:34 Јабука - Инђија 26 - 25
Четвртфинале 20/12/2017 09:24 Јабука - Војводина 25 - 40