Јабука - ЛМК РСВ 16 - јесен М16 - В Штампање

1.коло 12/10/2019 11:40 Јабука - Југовић 18 - 30
2.коло 09/11/2019 10:50 Пролетер - Јабука 20 - 17
3.коло 26/10/2019 11:30 Јабука - Динамо 11 - 31
4.коло 09/11/2019 12:30 Инђија - Јабука 17 - 27
5.коло Јабука - СЛОБОДАН -
6.коло 26/10/2019 09:50 Југовић - Јабука 12 - 13
7.коло 28/09/2019 01:20 Јабука - Пролетер 15 - 12
8.коло 28/09/2019 10:00 Динамо - Јабука 23 - 16
9.коло 12/10/2019 01:20 Јабука - Инђија 27 - 16
10.коло СЛОБОДАН - Јабука -