Јабука - ЛМК РСВ М14 / Ж14 - јесен М14 - Д групаШтампање

1.коло 16/09/17 13:52 Јабука - Младост 15 - 7
2.коло 16/09/17 13:54 Пролетер - Јабука 7 - 19
3.коло 16/09/17 13:53 Јабука - Динамо 13 - 13
4.коло 30/09/17 10:53 Раднички - Јабука 14 - 26
5.коло Јабука - СЛОБОДАН -
6.коло 30/09/17 10:49 Младост - Јабука 17 - 17
7.коло 14/10/17 14:46 Јабука - Пролетер 15 - 5
8.коло 14/10/17 14:49 Динамо - Јабука 14 - 11
9.коло 29/10/17 20:18 Јабука - Раднички 24 - 15
10.коло СЛОБОДАН - Јабука -
11.коло 29/10/17 20:20 Јабука - Младост 18 - 11
12.коло 29/10/17 20:16 Пролетер - Јабука 7 - 24
13.коло 11/11/17 16:54 Јабука - Динамо 9 - 15
14.коло 11/11/17 16:51 Раднички - Јабука 12 - 18
15.коло Јабука - СЛОБОДАН -