Графичар - ЛМК РСВ 14 - јесен М14 - АШтампање

1.коло 21/09/19 10:05 Графичар - ПИК Пригревица 6 - 26
2.коло 21/09/19 10:05 Сомбор - Графичар 14 - 11
3.коло 05/10/19 14:25 Графичар - Апатин 9 - 19
4.коло 05/10/19 14:24 БСК 2012 - Графичар 13 - 12
5.коло 19/10/19 13:00 Графичар - Сомборелектро 13 - 14
6.коло 19/10/19 13:02 ПИК Пригревица - Графичар 18 - 3
7.коло 02/11/19 11:19 Графичар - Сомбор 10 - 15
8.коло 02/11/19 11:21 Апатин - Графичар 14 - 9
9.коло 17/11/19 08:31 Графичар - БСК 2012 11 - 13
10.коло 17/11/19 08:29 Сомборелектро - Графичар 5 - 12