Дероње - Прва лига ''Север'' ЖенеШтампање

1.коло 24/09/17 17:30 Дероње - Раванград 19 - 21
2.коло 30/09/17 18:00 Темерин - Дероње 27 - 22
3.коло 08/10/17 18:30 Дероње - Петроварадин 23 - 24
4.коло 15/10/17 19:00 Мокрин - Дероње 40 - 26
5.коло 22/10/17 16:30 Дероње - Жеља 33 - 28
6.коло 28/10/17 18:00 Словен - Дероње 39 - 20
7.коло 05/11/17 19:00 Дероње - Лаки 25 - 35
8.коло 12/11/17 15:00 Младост - Дероње 30 - 27
9.коло 19/11/17 16:30 Дероње - Спартак 20 - 22
10.коло 25/11/17 19:00 Дероње - Раднички 23 - 28
11.коло 03/12/17 17:00 Јадран - Дероње 34 - 25
12.коло 04/03/18 19:00 Раванград - Дероње 36 - 28
13.коло 11/03/18 17:00 Дероње - Темерин 25 - 32
14.коло 25/03/18 19:00 Петроварадин - Дероње 28 - 24
15.коло 11/05/18 20:15 Дероње - Мокрин 24 - 29
16.коло 15/04/18 21:00 Жеља - Дероње 29 - 24
17.коло 20/04/18 20:15 Дероње - Словен 19 - 41
18.коло 29/04/18 17:00 Лаки - Дероње 16 - 16
19.коло 04/05/18 20:30 Дероње - Младост 26 - 30
20.коло 12/05/18 20:00 Спартак - Дероње 39 - 23
21.коло 20/05/18 19:00 Раднички - Дероње 36 - 28
22.коло 27/05/18 18:00 Дероње - Јадран 23 - 30