Врбас Петрол - ЛМК РСВ 12 - јесен М12 - Група А Штампање

1.коло 23/09/2018 02:40 Врбас Петрол - ПИК Пригревица 11 - 20
2.коло 20/10/2018 10:00 Сомборелектро - Врбас Петрол 8 - 15
3.коло 06/10/2018 12:40 Врбас Петрол - Апатин 13 - 7
4.коло 03/11/2018 10:20 БСК 2012 - Врбас Петрол 7 - 9
5.коло 03/11/2018 11:40 Врбас Петрол - Црвенка 11 - 20
6.коло 20/10/2018 12:00 ПИК Пригревица - Врбас Петрол 18 - 6
7.коло 18/11/2018 10:40 Врбас Петрол - Сомборелектро 16 - 10
8.коло 18/11/2018 12:00 Апатин - Врбас Петрол 6 - 18
9.коло 23/09/2018 04:00 Врбас Петрол - БСК 2012 15 - 12
10.коло 06/10/2018 10:00 Црвенка - Врбас Петрол 15 - 11