Врбас Петрол - ЛМК РСВ М12 / Ж12 М12 - Супер лига Штампање

1.коло Потисје Плетекс - Врбас Петрол 12 - 21
2.коло Јабука - Врбас Петрол 7 - 16
3.коло Врбас Петрол - Младост ТСК ОРК 12 - 13
4.коло Војводина - Врбас Петрол 17 - 16
5.коло Врбас Петрол - ПИК Пригревица 20 - 10
6.коло Црвенка - Врбас Петрол 5 - 18
7.коло Врбас Петрол - Суботица Унит 21 - 5
8.коло Врбас Петрол - Потисје Плетекс 21 - 9
9.коло Врбас Петрол - Јабука 15 - 9
10.коло Младост ТСК ОРК - Врбас Петрол 9 - 16
11.коло Врбас Петрол - Војводина 13 - 19
12.коло ПИК Пригревица - Врбас Петрол 7 - 17
13.коло Врбас Петрол - Црвенка 25 - 8
14.коло Суботица Унит - Врбас Петрол 9 - 24