Судија Александар Сокић

Место:
Петроварадин
Телефон:
E-mail:
Текући:

АКТУЕЛНА СЕЗОНА

# Датум Лига Коло Утакмица Делегирање
1 - Прва лига ''Војводина'' 1 коло Јадран - Круле Судија А: Александар Сокић
Судија Б: Марко Батинић
Делегат: Миљан Рабреновић
2 23/09/2023 17:00 Друга лига ''Војводина'' 1 коло Рума - ПИК Пригревица Судија А: Александар Сокић
Судија Б: Марко Батинић
Контролор: Миодраг Миловац
3 24/09/2023 17:00 Трећа лига Војводина 1 коло Униреа (м) - Тител Судија А: Александар Сокић
Судија Б: Марко Батинић
Контролор: Милан Милиновић
4 30/09/2023 14:30 Прва лига ''Војводина'' 2 коло Круле - Халас Јожеф Судија А: Александар Сокић
Судија Б: Марко Батинић
Делегат: Миодраг Аћић
5 01/10/2023 18:00 Друга лига ''Војводина'' 2 коло Оџаци - Врбас Судија А: Александар Сокић
Судија Б: Марко Батинић
Делегат: Горан Ловрић
6 07/10/2023 18:00 Друга лига ''Војводина'' 3 коло Беочин 1959 - Нафтагас (ж) Судија А: Александар Сокић
Судија Б: Марко Батинић
Делегат: Никола Миљанић
7 08/10/2023 16:00 Прва лига ''Војводина'' 3 коло Апатин (ж) - Младост Судија А: Александар Сокић
Судија Б: Марко Батинић
Делегат: Горан Ловрић
8 15/10/2023 19:00 Прва лига ''Војводина'' 4 коло Словен - Апатин (ж) Судија А: Александар Сокић
Судија Б: Марко Батинић
Контролор: Мирко Перендија
9 21/10/2023 17:30 Друга лига ''Војводина'' 5 коло Петроварадин - Темерин 2 Судија А: Александар Сокић
Судија Б: Марко Батинић
Контролор: Ања Пантић
10 22/10/2023 15:30 Друга лига ''Војводина'' 5 коло Рума - Сомбор Судија А: Александар Сокић
Судија Б: Марко Батинић
Делегат: Драгана Богојевић
11 28/10/2023 12:00 Трећа лига Војводина 6 коло Униреа (м) - Раднички Судија А: Александар Сокић
Судија Б: Марко Батинић
Контролор: Драган Јосифоски
12 29/10/2023 16:00 Прва лига ''Војводина'' 6 коло Железничар 2 - Апатин (ж) Судија А: Александар Сокић
Судија Б: Марко Батинић
Контролор: Далибор Иванков
13 02/11/2023 19:00 Друга лига ''Војводина'' 7 коло Нафтагас (ж) - Темерин 2 Судија А: Александар Сокић
Судија Б: Марко Батинић
Делегат: Милош Каран
14 03/11/2023 18:30 Трећа лига Војводина 7 коло Хајдук - Металопластика 2021 Судија А: Александар Сокић
Судија Б: Марија Радоичић
Контролор: Бранислав Гргуревић
15 11/11/2023 14:30 Трећа лига Војводина 8 коло Тител - Металопластика 2021 Судија А: Александар Сокић
Судија Б: Марко Батинић
Контролор: Милан Милиновић
16 12/11/2023 15:00 Друга лига ''Војводина'' 8 коло Халас Јожеф 2 - Беочин 1959 Судија А: Александар Сокић
Судија Б: Марко Батинић
Делегат: Мирко Кењало
17 18/11/2023 11:00 Трећа лига Војводина 9 коло Металопластика 2021 - Униреа (м) Судија А: Александар Сокић
Судија Б: Марко Батинић
Делегат: Милош Каран
18 19/11/2023 18:00 Друга лига ''Војводина'' 9 коло Петроварадин - Сонта Судија А: Александар Сокић
Судија Б: Марко Батинић
Контролор: Немања Теслић
19 02/12/2023 19:00 Друга лига ''Војводина'' 11 коло Будућност - Долово Судија А: Александар Сокић
Судија Б: Марко Батинић
Контролор: Михајло Марковић
20 02/03/2024 16:00 Друга лига ''Војводина'' 10 коло Нафтагас (ж) - Врбас Судија А: Александар Сокић
Судија Б: Дејан Мартиновић
Контролор: Давор Хорват
21 03/03/2024 19:00 Прва лига ''Војводина'' 12 коло Јединство - Војвода Степа Судија А: Александар Сокић
Судија Б: Марко Батинић
Контролор: Бранислав Гргуревић
22 10/03/2024 16:00 Друга лига ''Војводина'' 11 коло Халас Јожеф 2 - Мокрин Судија А: Александар Сокић
Судија Б: Марко Батинић
Контролор: Бошко Крстић
23 16/03/2024 20:00 Прва лига ''Војводина'' 12 коло Словен - Граднулица ОЖРК Судија А: Александар Сокић
Судија Б: Марко Батинић
Контролор: Драган Јосифоски
24 17/03/2024 18:00 Трећа лига Војводина 8 коло Русин - Јединство Судија А: Александар Сокић
Судија Б: Марко Батинић
Делегат: Тања Андрић
25 23/03/2024 19:00 Прва лига ''Војводина'' 13 коло Раднички - Железничар 2 Судија А: Александар Сокић
Судија Б: Марко Батинић
Контролор: Мирко Перендија
26 24/03/2024 18:00 Друга лига ''Војводина'' 1 коло Будућност - Сомбор Судија А: Александар Сокић
Судија Б: Марко Батинић
Контролор: Далибор Иванков
27 25/03/2024 19:30 Трећа лига Војводина 11 коло Срем СМ - Металопластика 2021 Судија А: Александар Сокић
Судија Б: Марко Батинић
Контролор: Немања Теслић
28 06/04/2024 13:00 Друга лига ''Војводина'' 15 коло Нафтагас (ж) - Мокрин Судија А: Александар Сокић
Судија Б: Младен Крстић
Делегат: Немања Малићанин
29 06/04/2024 15:00 Трећа лига Војводина 13 коло Нафтагас - Униреа (м) Судија А: Александар Сокић
Судија Б: Младен Крстић
Делегат: Немања Малићанин
30 07/04/2024 19:30 Трећа лига Војводина 13 коло Хајдук Бешка - Тител Судија А: Александар Сокић
Судија Б: Марко Батинић
Контролор: Немања Теслић
31 13/04/2024 18:00 Трећа лига Војводина 14 коло Хајдук - Хајдук Бешка Судија А: Александар Сокић
Судија Б: Марко Батинић
Контролор: Милан Репија
32 14/04/2024 20:00 Друга лига ''Војводина'' 16 коло Мокрин - Оџаци Судија А: Александар Сокић
Судија Б: Марко Батинић
Делегат: Гордана Чретник
33 20/04/2024 19:30 Друга лига ''Војводина'' 17 коло Беочин 1959 - Халас Јожеф 2 Судија А: Александар Сокић
Судија Б: Марко Батинић
Делегат: Милош Каран
34 21/04/2024 19:00 Прва лига ''Војводина'' 17 коло Словен - Круле Судија А: Александар Сокић
Судија Б: Марко Батинић
Делегат: Горан Ловрић
# Датум Лига Коло Утакмица Делегирање
1 - Друга лига ''Север'' 17 коло Сомбор - Будућност Судија А: Александар Сокић
Судија Б: Марко Батинић
Делегат: Вукашин Вујичић
2 - Друга лига ''Север'' 20 коло Железничар 2 - Апатин (ж) Судија А: Александар Сокић
Судија Б: Марко Батинић
Контролор: Миодраг Миловац
3 - Друга лига ''Север'' 21 коло Дероње - Јабука (ж) Судија А: Александар Сокић
Судија Б: Марко Батинић
Делегат: Лазар Мишков
4 18/10/2020 16:30 Друга лига ''Север'' 2 коло Железничар 2 - Тријумф Судија А: Александар Сокић
Судија Б: Марко Батинић
Делегат: Срђан Веселиновић
5 24/10/2020 18:00 Друга лига ''Север'' 3 коло Пригревица - Обилић (ж) Судија А: Александар Сокић
Судија Б: Марко Батинић
Контролор: Миодраг Миловац
6 31/10/2020 18:30 Друга лига ''Север'' 4 коло Тријумф - Круле Судија А: Александар Сокић
Судија Б: Марко Батинић
Делегат: Душан Косовић
7 09/11/2020 21:00 Друга лига ''Север'' 5 коло Јабука (ж) - Железничар 2 Судија А: Александар Сокић
Судија Б: Марко Батинић
Контролор: Небојша Марковић
8 21/11/2020 09:00 ЛМК РСВ 14 - јесен 7 коло Рума - Железничар Судија А: Владимир Тасић
Судија Б: Александар Сокић
Контролор: Ирена Анђушић
9 21/11/2020 09:50 ЛМК РСВ 14 - јесен 10 коло Лавови БП - Словен Судија А: Александар Сокић
Судија Б: Марко Батинић
Контролор: Ирена Анђушић
10 21/11/2020 11:30 ЛМК РСВ 14 - јесен 3 коло Словен - Железничар Судија А: Владимир Тасић
Судија Б: Александар Сокић
Контролор: Ирена Анђушић
11 21/11/2020 12:20 ЛМК РСВ 14 - јесен 2 коло Раднички - Лавови БП Судија А: Александар Сокић
Судија Б: Марко Батинић
Контролор: Ирена Анђушић
12 22/11/2020 18:00 Друга лига ''Север'' 7 коло Јабука (ж) - Круле Судија А: Александар Сокић
Судија Б: Марко Батинић
Контролор: Драган Јосифоски
13 28/11/2020 13:00 Друга лига ''Север'' 8 коло Беочин 1959 - Нафтагас (ж) Судија А: Александар Сокић
Судија Б: Марко Батинић
Делегат: Мирела Николић
14 10/02/2021 17:30 Друга лига ''Север'' 10 коло Круле - Обилић (ж) Судија А: Александар Сокић
Судија Б: Марко Батинић
Контролор: Ирена Анђушић
15 27/02/2021 10:50 ЛМК РСВ 12 - пролеће 4 коло Јабука (ж) - Војводина ж Судија А: Александар Сокић
Судија Б: Марко Батинић
Контролор: Миодраг Миловац
16 27/02/2021 12:30 ЛМК РСВ 12 - пролеће 8 коло Словен - Халас Јожеф Судија А: Александар Сокић
Судија Б: Марко Батинић
Контролор: Миодраг Миловац
17 27/02/2021 14:10 ЛМК РСВ 12 - пролеће 6 коло Лаки - Словен Судија А: Александар Сокић
Судија Б: Марко Батинић
Контролор: Миодраг Миловац
18 28/02/2021 10:30 Друга лига ''Север'' 12 коло Нафтагас (ж) - Круле Судија А: Александар Сокић
Судија Б: Марко Батинић
Контролор: Драган Јосифоски
19 07/03/2021 11:30 ЛМК РСВ 14 - пролеће 6 коло ЖСК 1955 - Хајдук Судија А: Марко Батинић
Судија Б: Александар Сокић
Делегат: Вања Стојановић
20 07/03/2021 12:20 ЛМК РСВ 14 - пролеће 10 коло Пролетер - Младост ТСК ОРК Судија А: Марко Батинић
Судија Б: Александар Сокић
Делегат: Вања Стојановић
21 07/03/2021 13:10 ЛМК РСВ 14 - пролеће 4 коло ЖСК 1955 - Младост Судија А: Марко Батинић
Судија Б: Александар Сокић
Делегат: Горан Ловрић
22 13/03/2021 17:00 Друга лига ''Север'' 14 коло Апатин (ж) - Дероње Судија А: Александар Сокић
Судија Б: Марко Батинић
Контролор: Миодраг Миловац
23 14/03/2021 10:50 ЛМК РСВ 12 - пролеће 4 коло Темерин - Рума Судија А: Александар Сокић
Судија Б: Марко Батинић
Контролор: Миодраг Миловац
24 14/03/2021 11:40 ЛМК РСВ 12 - пролеће 5 коло Лехел - Рума Судија А: Александар Сокић
Судија Б: Марко Батинић
Контролор: Миодраг Миловац
25 21/03/2021 19:00 Трећа лига Север "Запад" 8 коло Хајдук - Тител Судија А: Александар Сокић
Судија Б: Марко Батинић
Делегат: Лазар Мишков
26 26/03/2021 20:30 Трећа лига Север "Запад" 9 коло Путинци - Југовић 2 Судија А: Александар Сокић
Судија Б: Марко Батинић
Контролор: Ирена Анђушић
27 01/04/2021 19:00 Друга лига ''Север'' 16 коло ЖСК 1955 - Сомбор Судија А: Александар Сокић
Судија Б: Марко Батинић
Контролор: Ирена Анђушић
28 03/04/2021 09:00 ЛМК РСВ 12 - пролеће 13 коло Нова Пазова 1957 - Раднички 1958 Судија А: Александар Сокић
Судија Б: Марко Батинић
Контролор: Мирко Перендија
29 03/04/2021 10:00 ЛМК РСВ 12 - пролеће 2 коло Раднички 1958 - Младост ТСК Судија А: Немања Теслић
Судија Б: Александар Сокић
Контролор: Мирко Перендија
30 03/04/2021 11:30 ЛМК РСВ 12 - пролеће 11 коло Младост ТСК ОРК 2 - Нови Сад Судија А: Александар Сокић
Судија Б: Марко Батинић
Контролор: Мирко Перендија
31 03/04/2021 13:10 ЛМК РСВ 12 - пролеће 1 коло Бијељина - Младост ТСК ОРК 2 Судија А: Немања Теслић
Судија Б: Александар Сокић
Контролор: Мирко Перендија
32 03/04/2021 14:00 ЛМК РСВ 12 - пролеће 1 коло Граднулица ОЖРК - Нова Пазова 1957 Судија А: Александар Сокић
Судија Б: Марко Батинић
Контролор: Мирко Перендија
33 04/04/2021 16:00 Трећа лига Север "Запад" 6 коло Путинци - Хајдук Судија А: Александар Сокић
Судија Б: Марко Батинић
Контролор: Ирена Анђушић
34 10/04/2021 09:50 ЛМК РСВ 12 - пролеће 4 коло Динамо - Војводина Судија А: Александар Сокић
Судија Б: Марко Батинић
Контролор: Ирена Анђушић
35 10/04/2021 11:30 ЛМК РСВ 12 - пролеће 12 коло Хајдук Бешка - Војводина Судија А: Александар Сокић
Судија Б: Марко Батинић
Контролор: Ирена Анђушић
36 17/04/2021 12:00 Друга лига ''Север'' 19 коло Нафтагас (ж) - Беочин 1959 Судија А: Александар Сокић
Судија Б: Марко Батинић
Делегат: Весна Мандић
37 18/04/2021 10:00 ЛМК РСВ 14 - пролеће 2 коло Панчево (ж) - Војводина ж Судија А: Александар Сокић
Судија Б: Марко Батинић
Контролор: Ања Пантић
38 18/04/2021 11:50 ЛМК РСВ 14 - пролеће 1 коло Халас Јожеф - Панчево (ж) Судија А: Александар Сокић
Судија Б: Марко Батинић
Контролор: Ања Пантић
39 23/04/2021 20:00 Трећа лига Север "Запад" 14 коло Југовић 2 - Срем СМ Судија А: Александар Сокић
Судија Б: Марко Батинић
Делегат: Вања Стојановић
40 15/05/2021 18:00 Трећа лига Север "Запад" 11 коло Тител - Југовић 2 Судија А: Александар Сокић
Судија Б: Марко Батинић
Делегат: Вукашин Вујичић
# Датум Лига Коло Утакмица Делегирање
1 18/09/2021 00:00 Друга лига ''Војводина'' 1 коло Граничар - Сомборелектро Судија А: Александар Сокић
Судија Б: Марко Батинић
Делегат: Миљан Рабреновић
2 18/09/2021 09:00 ЛМК РСВ 14 - јесен 5 коло Врбас Петрол - Црвенка Jaffa Судија А: Александар Сокић
Судија Б: Марко Батинић
Делегат: Горан Ловрић
3 18/09/2021 11:30 ЛМК РСВ 14 - јесен 9 коло ПИК Пригревица - Црвенка Jaffa Судија А: Александар Сокић
Судија Б: Марко Батинић
Делегат: Горан Ловрић
4 18/09/2021 19:00 Прва лига “Војводина” 1 коло Спартак - Раванград Судија А: Александар Сокић
Судија Б: Марко Батинић
Контролор: Миодраг Миловац
5 26/09/2021 19:00 Прва лига “Војводина” 2 коло Раванград - Словен Судија А: Александар Сокић
Судија Б: Марко Батинић
Контролор: Давор Хорват
6 02/10/2021 09:00 ЛМК РСВ 14 - јесен 8 коло Војводина - Младост ТСК ОРК Судија А: Александар Сокић
Судија Б: Марко Батинић
Контролор: Ирена Анђушић
7 02/10/2021 10:40 ЛМК РСВ 14 - јесен 2 коло Војводина - Нови Сад Судија А: Александар Сокић
Судија Б: Марко Батинић
Контролор: Ирена Анђушић
8 02/10/2021 12:20 ЛМК РСВ 14 - јесен 10 коло Нови Сад - Младост ТСК Судија А: Александар Сокић
Судија Б: Марко Батинић
Контролор: Ирена Анђушић
9 03/10/2021 17:00 Друга лига ''Војводина'' 2 коло Железничар 2 - Раднички Судија А: Александар Сокић
Судија Б: Марко Батинић
Контролор: Ирена Анђушић
10 10/10/2021 09:40 ЛМК РСВ 12 - јесен 4 коло Долово (ж) - Јабука (ж) Судија А: Александар Сокић
Судија Б: Марко Батинић
Контролор: Миодраг Миловац
11 10/10/2021 11:10 ЛМК РСВ 12 - јесен 5 коло Јабука (ж) - ЛСК Судија А: Александар Сокић
Судија Б: Марко Батинић
Контролор: Миодраг Миловац
12 10/10/2021 18:00 Друга лига ''Војводина'' 3 коло Раднички - Нафтагас (ж) Судија А: Александар Сокић
Судија Б: Марко Батинић
Контролор: Ирена Анђушић
13 16/10/2021 09:00 ЛМК РСВ 14 - јесен 2 коло Лавови БП - Раднички 1958 Судија А: Александар Сокић
Судија Б: Марко Батинић
Делегат: Лазар Мишков
14 16/10/2021 11:30 ЛМК РСВ 14 - јесен 6 коло Лавови БП - Нова Пазова 1957 Судија А: Александар Сокић
Судија Б: Марко Батинић
Делегат: Лазар Мишков
15 16/10/2021 15:30 Друга лига ''Војводина'' 4 коло Оџаци - Граднулица ОЖРК Судија А: Александар Сокић
Судија Б: Марко Батинић
Делегат: Миодраг Аћић
16 17/10/2021 09:20 ЛМК РСВ 16 - јесен 6 коло Хајдук - Кикинда Grindex Судија А: Александар Сокић
Судија Б: Марко Батинић
Контролор: Милан Милиновић
17 17/10/2021 11:00 ЛМК РСВ 16 - јесен 8 коло Потисје Плетекс - Пролетер Судија А: Александар Сокић
Судија Б: Марко Батинић
Контролор: Милан Милиновић
18 17/10/2021 12:40 ЛМК РСВ 16 - јесен 10 коло Потисје Плетекс - Хајдук Судија А: Александар Сокић
Судија Б: Марко Батинић
Контролор: Милан Милиновић
19 23/10/2021 19:00 Прва лига “Војводина” 5 коло Спартак - Мокрин Судија А: Александар Сокић
Судија Б: Марко Батинић
Делегат: Срђан Лазовић
20 24/10/2021 09:00 ЛМК РСВ 12 - јесен 3 коло Јабука - Граднулица Судија А: Александар Сокић
Судија Б: Марко Батинић
Делегат: Мирјана Галин
21 24/10/2021 09:40 ЛМК РСВ 12 - јесен 6 коло Динамо - Хајдук Бешка Судија А: Александар Сокић
Судија Б: Ана Марија Палангетић
Делегат: Мирјана Галин
22 24/10/2021 11:00 ЛМК РСВ 12 - јесен 1 коло Јабука - Хајдук Бешка Судија А: Александар Сокић
Судија Б: Марко Батинић
Делегат: Мирјана Галин
23 24/10/2021 19:00 Друга лига ''Војводина'' 6 коло Црвена звезда - Рума Судија А: Александар Сокић
Судија Б: Марко Батинић
Делегат: Стефана Ристић
24 30/10/2021 09:00 ЛМК РСВ 14 - јесен 10 коло Рума - Словен Судија А: Александар Сокић
Судија Б: Марко Батинић
Делегат: Тамара Ковачевић
25 30/10/2021 09:50 ЛМК РСВ 14 - јесен 5 коло Лавови БП - Војводина ж Судија А: Александар Сокић
Делегат: Тамара Ковачевић
26 30/10/2021 11:30 ЛМК РСВ 14 - јесен 1 коло Словен - Лавови БП Судија А: Александар Сокић
Судија Б: Марко Батинић
Делегат: Тамара Ковачевић
27 30/10/2021 12:20 ЛМК РСВ 14 - јесен 1 коло Феникс - Рума Судија А: Александар Сокић
Делегат: Тамара Ковачевић
28 30/10/2021 20:00 Друга лига ''Војводина'' 6 коло Тријумф - Халас Јожеф 2 Судија А: Александар Сокић
Судија Б: Марко Батинић
Делегат: Никола Миљанић
29 31/10/2021 15:30 Трећа лига Војводина ''Исток'' 6 коло Униреа (м) - Владимировац Судија А: Александар Сокић
Судија Б: Марко Батинић
Контролор: Драган Јосифоски
30 06/11/2021 19:30 Прва лига “Војводина” 7 коло Лаки - Темерин Судија А: Марко Батинић
Судија Б: Александар Сокић
Контролор: Ирена Анђушић
31 07/11/2021 09:00 ЛМК РСВ 12 - јесен 6 коло Војводина ж - Словен Судија А: Александар Сокић
Судија Б: Марко Батинић
Контролор: Михајло Миловац
32 07/11/2021 10:40 ЛМК РСВ 12 - јесен 2 коло Феникс - Словен Судија А: Ђорђе Урошев
Судија Б: Александар Сокић
Контролор: Михајло Миловац
33 07/11/2021 11:10 ЛМК РСВ 12 - јесен 5 коло Лехел - Војводина ж Судија А: Александар Сокић
Судија Б: Марко Батинић
Контролор: Михајло Миловац
34 07/11/2021 19:00 Друга лига ''Војводина'' 7 коло Граднулица ОЖРК - Тријумф Судија А: Александар Сокић
Судија Б: Марко Батинић
Делегат: Мирко Кењало
35 10/11/2021 09:00 ЛМК РСВ 14 - јесен 9 коло Нафтагас - Темерин Судија А: Александар Сокић
Судија Б: Марко Батинић
Контролор: Милан Милиновић
36 10/11/2021 09:50 ЛМК РСВ 14 - јесен 8 коло Темерин - Сента Судија А: Александар Сокић
Судија Б: Марко Батинић
Контролор: Милан Милиновић
37 20/11/2021 19:00 Друга лига ''Војводина'' 10 коло Зрењанин - Црепаја Судија А: Александар Сокић
Судија Б: Марко Батинић
Контролор: Миодраг Миловац
38 21/11/2021 09:00 ЛМК РСВ 12 - јесен 4 коло Словен - Лехел Судија А: Александар Сокић
Судија Б: Марко Батинић
Делегат: Тамара Ковачевић
39 21/11/2021 09:40 ЛМК РСВ 12 - јесен 1 коло Војводина ж - Феникс Судија А: Александар Сокић
Судија Б: Марко Батинић
Делегат: Тамара Ковачевић
40 21/11/2021 10:40 ЛМК РСВ 12 - јесен 3 коло Лехел - Феникс Судија А: Александар Сокић
Судија Б: Марко Батинић
Делегат: Тамара Ковачевић
41 21/11/2021 11:10 ЛМК РСВ 12 - јесен 3 коло Словен - Војводина ж Судија А: Александар Сокић
Судија Б: Марко Батинић
Делегат: Тамара Ковачевић
42 26/11/2021 20:30 Друга лига ''Војводина'' 6 коло Оџаци - Нафтагас (ж) Судија А: Александар Сокић
Судија Б: Марко Батинић
Делегат: Сања Дроњаковић
43 28/11/2021 15:30 Прва лига “Војводина” 10 коло Рума - Јадран Судија А: Александар Сокић
Судија Б: Марко Батинић
Контролор: Милан Милиновић
44 04/12/2021 13:00 Прва лига “Војводина” 11 коло Лаки - Словен Судија А: Марко Батинић
Судија Б: Александар Сокић
Контролор: Ања Пантић
45 04/12/2021 19:00 Друга лига ''Војводина'' 12 коло Нова Пазова 1957 - Сента Судија А: Александар Сокић
Судија Б: Марко Батинић
Делегат: Срђан Веселиновић
46 15/12/2021 19:30 Друга лига ''Војводина'' 12 коло Зрењанин - Далматинац Судија А: Александар Сокић
Судија Б: Марко Батинић
Контролор: Миодраг Миловац
47 19/01/2022 09:00 ЛМК РСВ 16 - јесен 6 коло Раднички - Словен Судија А: Александар Сокић
Судија Б: Марко Батинић
Делегат: Тамара Ковачевић
48 19/01/2022 10:00 ЛМК РСВ 16 - јесен 6 коло Железничар - Срем Santa Судија А: Александар Сокић
Судија Б: Марко Батинић
Делегат: Тамара Ковачевић
49 19/01/2022 11:00 ЛМК РСВ 16 - јесен 5 коло Срем Santa - Раднички Судија А: Александар Сокић
Судија Б: Марко Батинић
Делегат: Тамара Ковачевић
50 19/01/2022 12:10 ЛМК РСВ 16 - јесен 5 коло Словен - Железничар Судија А: Александар Сокић
Судија Б: Марко Батинић
Делегат: Тамара Ковачевић
51 27/01/2022 10:00 ЛМК РСВ 14 - пролеће 1 коло Потисје Плетекс - РА "Динамо" Судија А: Александар Сокић
Судија Б: Марко Батинић
Делегат: Мирко Кењало
52 27/01/2022 12:00 ЛМК РСВ 14 - пролеће 9 коло Хајдук Бешка - Потисје Плетекс Судија А: Александар Сокић
Судија Б: Марко Батинић
Делегат: Мирко Кењало
53 12/02/2022 10:00 ЛМК РСВ 12 - пролеће 5 коло Кањижа - Динамо Судија А: Александар Сокић
Судија Б: Марко Батинић
Контролор: Миодраг Миловац
54 12/02/2022 12:45 ЛМК РСВ 12 - пролеће 9 коло Кањижа - Хајдук Бешка Судија А: Александар Сокић
Судија Б: Марко Батинић
Контролор: Миодраг Миловац
55 19/02/2022 11:00 ЛМК РСВ 14 - пролеће 3 коло Долово - Јабука Судија А: Александар Сокић
Судија Б: Марко Батинић
Делегат: Тамара Ковачевић
56 19/02/2022 12:45 ЛМК РСВ 14 - пролеће 5 коло Нафтагас - Јабука Судија А: Александар Сокић
Судија Б: Марко Батинић
Делегат: Тамара Ковачевић
57 20/02/2022 19:00 Друга лига ''Војводина'' 14 коло Сента - Зрењанин Судија А: Александар Сокић
Судија Б: Марко Батинић
Контролор: Ирена Анђушић
58 26/02/2022 18:00 Прва лига “Војводина” 13 коло Јадран - Лаки Судија А: Александар Сокић
Судија Б: Марко Батинић
Контролор: Ирена Анђушић
59 27/02/2022 09:00 ЛМК РСВ 12 - пролеће 13 коло Лехел - Апатин (ж) Судија А: Александар Сокић
Судија Б: Ана Марија Палангетић
Контролор: Драган Јосифоски
60 27/02/2022 10:00 ЛМК РСВ 12 - пролеће 13 коло Рума - Долово (ж) Судија А: Александар Сокић
Судија Б: Марко Батинић
Контролор: Драган Јосифоски
61 27/02/2022 12:45 ЛМК РСВ 12 - пролеће 11 коло Лехел - Долово (ж) Судија А: Александар Сокић
Судија Б: Марко Батинић
Контролор: Драган Јосифоски
62 05/03/2022 09:00 ЛМК РСВ 14 - пролеће 17 коло Војводина - Пролетер Судија А: Александар Сокић
Судија Б: Марко Батинић
Контролор: Ања Пантић
63 05/03/2022 10:00 ЛМК РСВ 14 - пролеће 10 коло Металопластика 2021 - Врбас Петрол Судија А: Александар Сокић
Судија Б: Марко Батинић
Контролор: Ања Пантић
64 05/03/2022 14:00 Друга лига ''Војводина'' 10 коло Нафтагас (ж) - Халас Јожеф 2 Судија А: Александар Сокић
Судија Б: Марко Батинић
Контролор: Драган Јосифоски
65 06/03/2022 20:00 Друга лига ''Војводина'' 10 коло Раднички - Граднулица ОЖРК Судија А: Александар Сокић
Судија Б: Марко Батинић
Контролор: Миодраг Миловац
66 12/03/2022 12:30 Друга лига ''Војводина'' 17 коло Рума - Раднички Судија А: Александар Сокић
Судија Б: Марко Батинић
Контролор: Ирена Анђушић
67 13/03/2022 15:30 Друга лига ''Војводина'' 11 коло Тријумф - Оџаци Судија А: Александар Сокић
Судија Б: Марко Батинић
Контролор: Милан Милиновић
68 16/03/2022 21:00 Друга лига ''Војводина'' 10 коло Железничар 2 - Беочин 1959 Судија А: Александар Сокић
Судија Б: Марко Батинић
Контролор: Миодраг Миловац
69 19/03/2022 09:00 ЛМК РСВ 12 - пролеће 4 коло Војводина - Раднички 1958 Судија А: Александар Сокић
Судија Б: Марко Батинић
Контролор: Миодраг Миловац
70 19/03/2022 09:45 ЛМК РСВ 12 - пролеће 3 коло Срем СМ - Путинци Судија А: Александар Сокић
Судија Б: Владимир Тасић
Контролор: Миодраг Миловац
71 19/03/2022 11:25 ЛМК РСВ 12 - пролеће 4 коло Срем СМ - Феникс Судија А: Александар Сокић
Судија Б: Марко Батинић
Контролор: Миодраг Миловац
72 19/03/2022 12:15 ЛМК РСВ 12 - пролеће 4 коло Путинци - Рума Судија А: Александар Сокић
Судија Б: Владимир Тасић
Контролор: Миодраг Миловац
73 20/03/2022 13:30 Друга лига ''Војводина'' 12 коло Нафтагас (ж) - Раднички Судија А: Александар Сокић
Судија Б: Марко Батинић
Делегат: Стефана Ристић
74 27/03/2022 18:00 Прва лига “Војводина” 16 коло Мокрин - Спартак Судија А: Александар Сокић
Судија Б: Марко Батинић
Делегат: Слађана Краварушић
75 30/03/2022 21:00 Друга лига ''Војводина'' 13 коло Халас Јожеф 2 - Беочин 1959 Судија А: Александар Сокић
Судија Б: Марко Батинић
Контролор: Михајло Миловац
76 02/04/2022 17:30 Трећа лига Војводина ''Исток'' 8 коло РА "Динамо" - Јединство Судија А: Александар Сокић
Судија Б: Марко Батинић
Делегат: Срђан Лазовић
77 03/04/2022 17:00 Друга лига ''Војводина'' 20 коло Црвена звезда - Далматинац Судија А: Александар Сокић
Судија Б: Марко Батинић
Контролор: Драган Јосифоски
78 09/04/2022 09:00 ЛМК РСВ 16 - пролеће 3 коло Кикинда Grindex - Хајдук Бешка Судија А: Александар Сокић
Судија Б: Марко Батинић
Делегат: Гордана Чретник
79 09/04/2022 10:30 ЛМК РСВ 16 - пролеће 4 коло РА "Динамо" - Раднички 1958 Судија А: Александар Сокић
Судија Б: Маја Зекоња
Делегат: Гордана Чретник
80 09/04/2022 14:30 ЛМК РСВ 16 - пролеће 9 коло Кикинда Grindex - Раднички 1958 Судија А: Александар Сокић
Судија Б: Марко Батинић
Делегат: Гордана Чретник
81 10/04/2022 19:00 Прва лига “Војводина” 18 коло Темерин - Лаки Судија А: Александар Сокић
Судија Б: Марко Батинић
Делегат: Драгана Богојевић
82 16/04/2022 09:00 ЛМК РСВ 14 - пролеће 8 коло Црвенка Jaffa - Младост ТСК ОРК Судија А: Александар Сокић
Судија Б: Марко Батинић
Контролор: Миодраг Миловац
83 16/04/2022 11:00 ЛМК РСВ 14 - пролеће 5 коло Раднички 1958 - Црвенка Jaffa Судија А: Александар Сокић
Судија Б: Марко Батинић
Контролор: Миодраг Миловац
84 16/04/2022 13:00 ЛМК РСВ 14 - пролеће 8 коло Раднички 1958 - Младост ТСК Судија А: Александар Сокић
Судија Б: Марко Батинић
Контролор: Миодраг Миловац
85 16/04/2022 18:30 Трећа лига Војводина “Север'' 10 коло Русин - Сомбор Судија А: Александар Сокић
Судија Б: Марко Батинић
Контролор: Давор Хорват
86 21/04/2022 20:20 ЛМК РСВ 14 - пролеће 9 коло ЖСК 1955 - Пролетер Судија А: Александар Сокић
Судија Б: Марко Батинић
Контролор: Михајло Миловац
87 27/04/2022 19:15 Друга лига ''Војводина'' 16 коло Железничар 2 - Халас Јожеф 2 Судија А: Александар Сокић
Судија Б: Марко Батинић
Делегат: Мирко Кењало
88 30/04/2022 09:00 ЛМК РСВ 12 - пролеће 14 коло Апатин (ж) - Рума Судија А: Александар Сокић
Судија Б: Марко Батинић
Делегат: Вукашин Вујичић
89 30/04/2022 10:00 ЛМК РСВ 12 - пролеће 5 коло Лехел - Рума Судија А: Александар Сокић
Судија Б: Марко Батинић
Делегат: Вукашин Вујичић
90 30/04/2022 11:45 ЛМК РСВ 12 - пролеће 4 коло Долово (ж) - Лехел Судија А: Александар Сокић
Судија Б: Марко Батинић
Делегат: Вукашин Вујичић
91 30/04/2022 12:45 ЛМК РСВ 12 - пролеће 1 коло Апатин (ж) - Долово (ж) Судија А: Александар Сокић
Судија Б: Марко Батинић
Делегат: Горан Ловрић
92 30/04/2022 17:00 Друга лига ''Војводина'' 23 коло Црепаја - Зрењанин Судија А: Александар Сокић
Судија Б: Марко Батинић
Контролор: Милан Милиновић
93 07/05/2022 19:00 Трећа лига Војводина ''Запад'' 12 коло Тител - Срем СМ Судија А: Марко Батинић
Судија Б: Александар Сокић
Делегат: Драгана Богојевић
94 08/05/2022 17:00 Друга лига ''Војводина'' 18 коло Беочин 1959 - Оџаци Судија А: Александар Сокић
Судија Б: Марко Батинић
Контролор: Миодраг Миловац
95 14/05/2022 18:00 Прва лига “Војводина” 21 коло Лаки - Спартак Судија А: Марко Батинић
Судија Б: Александар Сокић
Делегат: Дејан Исаиловић
96 15/05/2022 19:00 Друга лига ''Војводина'' 25 коло Далматинац - Зрењанин Судија А: Александар Сокић
Судија Б: Марко Батинић
Делегат: Миодраг Аћић
97 20/05/2022 20:00 Друга лига ''Војводина'' 26 коло ЖСК 1955 - Далматинац Судија А: Александар Сокић
Судија Б: Марко Батинић
Контролор: Драган Јосифоски
98 22/05/2022 18:00 Трећа лига Војводина ''Исток'' 14 коло Униреа (м) - РА "Динамо" Судија А: Александар Сокић
Судија Б: Марко Батинић
Контролор: Небојша Марковић
# Датум Лига Коло Утакмица Делегирање
1 11/10/2022 18:30 Друга лига ''Војводина'' 2 коло Беочин 1959 - Врбас Судија А: Александар Сокић
Судија Б: Марко Батинић
Делегат: Михајло Марковић
2 12/10/2022 20:30 Прва лига ''Војводина'' 2 коло Железничар 2 - Лаки Судија А: Марко Батинић
Судија Б: Александар Сокић
Делегат: Мирко Перендија
3 15/10/2022 16:30 Друга лига ''Војводина'' 3 коло Оџаци - Петроварадин Судија А: Александар Сокић
Судија Б: Марко Батинић
Делегат: Ања Пантић
4 22/10/2022 15:00 Трећа лига Војводина ''Исток'' 5 коло Јединство - Умчари Судија А: Александар Сокић
Судија Б: Марко Батинић
Делегат: Миодраг Миловац
5 23/10/2022 20:00 Друга лига ''Војводина'' 4 коло Петроварадин - Мокрин Судија А: Александар Сокић
Судија Б: Марко Батинић
Делегат: Миодраг Миловац
6 28/10/2022 20:00 Трећа лига Војводина ''Запад'' 5 коло Хајдук - Југовић 2 Судија А: Александар Сокић
Судија Б: Марко Батинић
Делегат: Ања Пантић
7 30/10/2022 18:00 Прва лига ''Војводина'' 5 коло Лаки - Спартак Судија А: Александар Сокић
Судија Б: Марко Батинић
Делегат: Миодраг Миловац
8 05/11/2022 20:30 Трећа лига Војводина ''Запад'' 6 коло Србобран - Срем СМ Судија А: Александар Сокић
Судија Б: Марко Батинић
Делегат: Драгана Богојевић
9 06/11/2022 17:00 Друга лига ''Војводина'' 6 коло Сента - РА "Динамо" Судија А: Александар Сокић
Судија Б: Марко Батинић
Делегат: Марко Менићанин
10 13/11/2022 14:30 Трећа лига Војводина ''Запад'' 7 коло Кикинда Grindex 2 - Југовић 2 Судија А: Александар Сокић
Судија Б: Марко Батинић
Делегат: Стефана Ристић
11 15/11/2022 20:00 Друга лига ''Војводина'' 7 коло Црепаја - Рума Судија А: Александар Сокић
Судија Б: Марко Батинић
Делегат: Миодраг Миловац
12 18/11/2022 20:00 Друга лига ''Војводина'' 8 коло Јадран - Петроварадин Судија А: Александар Сокић
Судија Б: Марко Батинић
Делегат: Наташа Јовић
13 20/11/2022 20:00 Прва лига ''Војводина'' 8 коло Лаки - Словен Судија А: Александар Сокић
Судија Б: Марко Батинић
Делегат: Миодраг Миловац
14 26/11/2022 19:30 Прва лига ''Војводина'' 9 коло Словен - Круле Судија А: Александар Сокић
Судија Б: Марко Батинић
Делегат: Давор Хорват
15 27/11/2022 15:00 Друга лига ''Војводина'' 9 коло Будућност - Раднички Судија А: Александар Сокић
Судија Б: Марко Батинић
Делегат: Стефана Ристић
16 04/12/2022 16:30 Друга лига ''Војводина'' 10 коло Рума - РА "Динамо" Судија А: Александар Сокић
Судија Б: Марко Батинић
Делегат: Мирко Перендија
17 17/12/2022 19:00 Друга лига ''Војводина'' 12 коло Раднички - ПИК Пригревица Судија А: Александар Сокић
Судија Б: Марко Батинић
Делегат: Стефана Ристић
18 11/03/2023 16:00 Друга лига ''Војводина'' 11 коло Нафтагас (ж) - Петроварадин Судија А: Александар Сокић
Судија Б: Марко Батинић
Делегат: Зоран Марјановић
19 18/03/2023 16:00 Прва лига ''Војводина'' 11 коло Лаки - Железничар 2 Судија А: Александар Сокић
Судија Б: Марко Батинић
Делегат: Никола Миљанић
20 26/03/2023 14:30 Друга лига ''Војводина'' 19 коло РА "Динамо" - Сента Судија А: Александар Сокић
Судија Б: Марко Батинић
Делегат: Далибор Иванков
21 31/03/2023 21:00 Трећа лига Војводина ''Запад'' 9 коло Срем СМ - Раднички Судија А: Александар Сокић
Судија Б: Марко Батинић
Делегат: Милош Каран
22 02/04/2023 20:00 Прва лига ''Војводина'' 13 коло Словен - Граднулица ОЖРК Судија А: Александар Сокић
Судија Б: Марко Батинић
Делегат: Миодраг Миловац
23 08/04/2023 18:30 Друга лига ''Војводина'' 21 коло ЖСК 1955 - Сента Судија А: Александар Сокић
Судија Б: Марко Батинић
Делегат: Гордана Чретник
24 23/04/2023 13:30 Друга лига ''Војводина'' 16 коло Петроварадин - Халас Јожеф 2 Судија А: Александар Сокић
Судија Б: Марко Батинић
Делегат: Бранислав Гргуревић
25 29/04/2023 18:00 Прва лига ''Војводина'' 16 коло Младост - Словен Судија А: Александар Сокић
Судија Б: Марко Батинић
Делегат: Тамара Ковачевић
26 30/04/2023 17:30 Трећа лига Војводина ''Исток'' 12 коло Умчари - Јединство Судија А: Александар Сокић
Судија Б: Марко Батинић
Делегат: Немања Малићанин
27 02/05/2023 17:00 Друга лига ''Војводина'' 17 коло Мокрин - Оџаци Судија А: Александар Сокић
Судија Б: Марко Батинић
Делегат: Весна Мандић
28 10/05/2023 18:00 Трећа лига Војводина ''Исток'' 9 коло Младост - Раднички Судија А: Александар Сокић
Судија Б: Марко Батинић
Делегат: Михајло Марковић
29 12/05/2023 20:30 Трећа лига Војводина ''Запад'' 14 коло Србобран - Хајдук Судија А: Александар Сокић
Судија Б: Марко Батинић
Делегат: Вукашин Вујичић
30 14/05/2023 18:00 Прва лига ''Војводина'' 18 коло Лаки - Рума Судија А: Александар Сокић
Судија Б: Марко Батинић
Делегат: Миодраг Миловац
31 16/05/2023 19:30 Трећа лига Војводина ''Запад'' 11 коло Хајдук - Кикинда Grindex 2 Судија А: Александар Сокић
Судија Б: Марко Батинић
Делегат: Драган Јосифоски
32 20/05/2023 17:00 Друга лига ''Војводина'' 26 коло Рума - Далматинац Судија А: Александар Сокић
Судија Б: Марко Батинић
Делегат: Миодраг Миловац
# Датум Лига Коло Утакмица Делегирање
1 08/11/2023 19:00 Куп Војводине жене 1 коло Халас Јожеф - Круле Судија А: Александар Сокић
Судија Б: Марко Батинић
Делегат: Мирко Кењало