Лиценце Трећа лига Север "Север"

Мушкарци

Екипа Место
1 Графичар Бездан
2 Сомбор Сомбор
3 Кљајићево Кљајићево
4 Русин Руски Крстур
5 Сивац 69/2 Сивац
6 Борац Бачки Грачац
7 Обилић (м) Нови Кнежевац
8 Граничар Гаково