Лиценце ТРЛ "Банат"

Мушкарци

Екипа Место
1 Обилић (м) Нови Кнежевац
2 Граднулица Ђура Јакшић Зрењанин
3 Сента Сента
4 Нафтагас Елемир
5 Раднички Јаша Томић
6 Јединство Бочар
7 Зрењанин Зрењанин
8 Војвода Степа Војвода Степа


Жене

Екипа Место
1 Обилић (ж) Нови Кнежевац
2 Младост Опово
3 Лехел Мужља
4 Граднулица Зрењанин
5 Сента Сента
6 Нафтагас (ж) Елемир
7 Сонта Сонта