Словен - ЛМК РСВ 12 - јесен Ж12 - ВШтампање

1.коло 12/10/19 11:00 Војводина ж - Словен 6 - 9
2.коло 27/10/19 10:00 Словен - Рума 21 - 9
3.коло 27/10/19 11:20 Војка - Словен 0 - 10
4.коло 09/11/19 09:40 Словен - Војводина ж 9 - 10
5.коло 09/11/19 10:20 Рума - Словен 3 - 26
6.коло 12/10/19 09:00 Словен - Војка 10 - 0