Војка - ЛМК РСВ 12 - јесен Ж12 - ВШтампање

1.коло 12/10/19 10:20 Војка - Рума 0 - 10
2.коло 27/10/19 10:40 Војводина ж - Војка 10 - 0
3.коло 27/10/19 11:20 Војка - Словен 0 - 10
4.коло 09/11/19 09:00 Рума - Војка 10 - 0
5.коло 09/11/19 11:00 Војка - Војводина ж 0 - 10
6.коло 12/10/19 09:00 Словен - Војка 10 - 0