Jесењи семинар Заједнице делегата РСВ у Врбасу

Датум: 11/09/2017      Категорија: Службена лица

У заједничкој организацији Заједнице делегата и Заједнице судија и контролора Рукометног савеза Војводине, поново је организован редовни јесењи семинар за делегате 2. , 3. и 4. степена у Врбасу, у недељу, 10. септембра 2017. године.

У првом делу семинара, делегати су самостално радили. Семинар је отворио председник УО Заједнице делегата Рукометног савеза Србије, Зоран Чернох. Затим  се присутнима обратио и председник УО ЗД РСВ, Жељко Голубовић. После уводних обраћања обављено је тестирање. Након тога је уследило предавање према утврђеној сатници и распореду тема.

У оквиру делегатске радионице делегати су упознати са новинама у обрасцима и актима за наступајућу сезону, након чега су саопштени резултати тестирања од стране Комисије за реализацију семинара у којој су били делегати са највишег степена такмичења Вера Вранеш, Данијела Косановић. Жељко Гочубовић и Зоран Чернох.

Као и увек, истичемо добру присутност делегата, а и овом семинару је присуствовао један нови делегат, који је успешно положио тест за звање рукометног делегата. За делегате који су били спречени да присуствују семинару и тестирању, биће  накнадно организован термин полагања, а информација о томе налази се у прилогу.Документи


Информација о накнадном семинару делегата
Резултати тестирања - Врбас 10.09.2017.