У Брчком одржан турнир ЛМК РСВ

Датум: 23/10/2019      Категорија: Лига млађих категорија

Претходног викенда је у Брчком први пут одржан турнир Лиге млађих категорија Рукометног савеза Војводине. У узрасној категорији М14, у оквиру групе Г, учествују екипе Лавови БП из Бачке Паланке, Раднички 1958 из Шида, Бијељина из Бијељине, Локомотива из Брчког и Дрина из Зворника.

"Уручили смо симболичан поклон у виду лопте представницима клубова из Републике Српске, као симбола, који треба да спаја, а не да раздваја. Већ трећу годину екипе из Републике Српске учествују у ЛМК РСВ и ми смо поносни на ту сарадњу", рекао је Вишекруна за сајт РСВ.

Председник Такмичарске комисије савеза, Владимир Кнежић, уручио је поклоне у виду мајица и том приликом рекао: "Наша браћа и сестре из Републике Српске заслужују да носе ове мајице, јер их ми сматрамо делом нас. Обострано задовољство је што се из године у годину број екипа из Српске у ЛМК РСВ повећава, а посебно смо поносни што успевају да организују и сопствену лигу млађих категорија, по узору на лигу Војводине".

Рукометни клуб Локомотива је као домаћин овог турнира, обезбедио исхрану и освежење за све учесника, на чему им се овом приликом захваљујемо.