СВЕЧАНО ОТВОРЕН ТУРНИР - РУКОМЕТНИ САВЕЗ ДОБИО ПЛАКЕТУ

Датум: 10/12/2018      Категорија: Остале вести

Након интонирања државне химне, на церемонији отварања турнира "1918 понос", који је организован поводом 100 година од присаједињења Војводине Краљевини Србији, уследило је обраћање Владимира Батеза, секретара за спорт и омладину Владе Војводине и Драгана Јаћимовића, помоћника за спорт у министарству породице, омладине и спорта Владе Републике Српске. Током обраћања је истакунта важност саме манифестације и одато поштовање нашим прецима, који су донели тако важну одлуку.

Владимир Батез је уручио плакету Слободану Вишекруни, генералном секретару Рукометном савезу Војводине, за иницирање и успешну учешће уорганизацији овог турнира.

Током церемоније, присуствовало је више од 500 учесника, који су се такмичили у рукомету, кошарци и одбојци и били подељени у репрезентације Срема, Баната и Бачке, заједно са репрезентативцима Републике Српске, а такође су били присутни и некадашњи истакнути спортисти, репрезентативци и освајачи европских, светских и олимпијских медаља.

Испред рукомета, то су били: Момир Рнић, Јован Ковачевић, Јелена Ерић, Лана Жига, Бранислав Радишић и Драгана Обрадовић.ФОТОГРАФИЈЕБИЛТЕН