Конституисана Скупштина лигаша ТРЛ Север - група ''Север''

Датум: 19/07/2018      Категорија: Сениорска такмичења

Сомбор је јуче био место одржавања Конститутивне скупштине Заједнице клубова Треће рукометне лиге ''Север'' група ''Север'', у складу са календаром активности.

Само конституисање Скупштине протекло је у присуству 4 представника клубова, а након тога приступило се избору органа лиге.

За председника скупштине је изабран Стеван Цвјетковић, док је за потпредседника изабран Драган Никодијевић.

Скупштина је усвојила Правилник о удруживању и раду заједнице клубова ТРЛ Север група ''Север", након чега је извештај поднела Данијела Косановић, директор лиге, док је помоћник директора за судијска питања, Јован Мјеримачка, образложио свој део извештаја.

Уследио је избор председника и чланова Управног одбора лиге, који ће у овој сезони бити у следећем саставу:

1. Роберт Хорват, председник

2. Никола Максимов, члан

3. Звонко Планчак, члан

Постоји могућност да се за такмичење у овој лиги пријави и клуб из Гајдобре, чије формирање је ових дана започето, а недавно је званично отворена и спортска хала, која је годинама ишчекивана и најзад отворена, на радост свих спортиста из Гајдобре.

По питању аката, председник ТК РСВ, Владимир Кнежић, је присутне чланове скупштине информисао о тренутној ситуацији по питању аката, односно да, нажалост, акта за ову сезону још нису усвојена иако је 1. јула почела нова такмичарска сезона. Такође, клубовима је дато обећање је да ће Комисија, одмах по усвајању аката од стране УО РСС, свим клубовима послати сажету верзију свих најважнијих промена.

У продужетку можете видети резултате жребања и распоред одигравања утакмица можете видети на страници лиге.