Милан Ђукић добитник Спартакове награде

Датум: 28/12/2017      Категорија: Остале вести

Престижна награда ''Јован Микић - Спартак'' у категорији спортски радник од данас ће красити витрине Милана Ђукића, истакнутог рукометног радника и човека под чијим руководством је рукометни клуб ''Војводина'' освојио 5 узастопних титула шампиона Србије.

Како је Ђукић рекао, још као веома млад момак, гледајући у статуу Спартакове награде, сањао је да ће једног дана за свој рад добити овако престижну награду, иако ју је сматрао недостижном и далеком. Скоро 30 година касније, таква награда уручена је баш њему, потпуно заслужено.

Цитирајући Ђорђа Балашевића, Ђукић је рекао ''Тако и треба сањати. У ограниченим количинама. Снови су фрка жива. Што их више имаш, више их остане неостварених'', а један од тих снова данас је свакако остварен.

Ђукић се захвалио Рукометном савезу Војводине, који га је предложио за ово признање, свим својим сарадницима који су у претходних 10 година допринели овој награди, као и рукомету који му је омогућио да много тога научи и стекне бројна пријатељства.

Рукометни савез Војводине честита господину Ђукићу и жели му велики број награда, али пре свега успеха који ће завредети те награде, баш као што је данас то био случај.