Бијeљинци, добродошли у ЛМК РСВ

Датум: 19/09/2017      Категорија: Лига млађих категорија

Претходног викенда је почело такмичење у Лиги млађих категорија Рукометног савеза Војводине и то за дечаке и девојчице, ређене 2003. и млађе.

За викенд, који је пред нама, је по календару предвиђено да са такмичењем крену и дечаци рођени 2001. године и млађи, као и дечаци и девојчице рођени 2005. године и млађи.

Имамо једног новог учесника, а то је РК "Бијељина" из Републике Српске. Шта о томе каже директор лиге, а шта наши будући учесници:

Владимир Кнежић (директор ЛМК РСВ): "Иницијативу је покренуо мој пријатељ Обренко још прошле године. Од тада смо сви уложили много напора, како би дошло до реализације. Са оне стране Дрине су наша браћа и сестре, а ово су њихова деца, а то значи и наша деца. Не сумњам да ћемо сви заједно пружити руку добродошлице и показати нашу срдачност и гостопримство. Желим им пуно успеха у такмичењу".

Са синоћњег тренинга екипе из Бијељине нам стижу и утисци и очекивања.

Капитен екипе, Маринковић Александар, каже са сајт РСВ: "Са нестрпљењем очекујемо да наступимо у ЛМК Војводине и да се такмичимо у једној од најјачих лига за млађе категорије".

Осим код играча, тренер Обренко такође нестрпљиво очекује прве утакмице уз изјаву: "Драго ми је да ће моји играчи играти ЛМК Војводине и одиграти доста добрих утакмица што је  сваком младом играчу потребно. Од својих играча очекујем да играју што је најбоље могуће, да заузмемо друго мјесто у својој групи и пласирамо се у Супер лигу. Имамо перспективне играче који су се својим играма наметнули и тренеру прве екипе и играли су запажену улогу у припремним утакмицама. Са нестрпљењем очекујемо прво коло у Темерину и надамо се позитивном резултату. Овом приликом бих се још једном захвалио људима из РСВ што су нам дали прилику да се такмичимо у једној од најјачих лига за млађе категорије".