КРАТКО УПУТСТВО ЗА КОРИШЋЕЊЕ САЈТА РСВ

Датум: 09/09/2017      Категорија: Лига млађих категорија

Наредног викенда почиње Лига млађих категорије, па смо за све наше младе учеснице и учеснике, али и њихове родитеље, тренере и пријатеље, припремили кратко упутство како се преко новог сајта РСВ можете информисати о свим детаљима везани за ЛМК РСВ.

Кроз неколико корака (са фотографијама) пратите упуство за категорију М14 / Ж14, а з остале категорије и лиге, принцип је исти:

1. Када у главном менију мишем станете на поље ТАКМИЧЕЊА, отвара се падајући подмени, у ком бирате ЛМК РСВ М14 / Ж14.

2. Уласком у лигу, аутоматски се отвара део РЕЗУЛТАТИ, у ком ће се налазити резултати свих одиграних утакмица у свим групама.

3. У горњем делу једноставно можете одабрати групу, у којој игра ваш клуб, како би се одмах приказали резултати утакмица из те групе.

4. Уласком у било коју лигу, са десне стране се налази мени за ту лигу.

5. Уласком у подмени КАЛЕНДАР можете видети календар такмичења, карте са групама, као и распореде турнира, утакмица и систем такмичења за одговарајући узраст.

6. Уласком у подмени РАСПОРЕД можете видети распоред свих утакмица, које треба да се одиграју, а у горњем делу једноставно можете одабрати групу, у којој игра ваш клуб, како би се одмах приказао распоред утакмица из те групе. Уколико кликнете на одређени клуб (нпр. Апатин), приказаће се распоред утакмица само за ту екипу.

7. Приликом приказивања распореда за одређену екипу, једним кликом на иконицу штампача, једноставно можете иштампати распоред утакмица. Исто важи и за резултате, табеле и све остале вести.

8. На насловној страни сајта, у сваком тренутку, у десној секцији се налазе актуелни (најновији) билтени свих лига, како не би морали да улазите посебно у мени лиге, већ директно на билтен за који сте заинтересовани.

9. Наравно, као и претходних 10 година, обезбедићемо фотографисање свих екипа и службених лица са свих турнира ЛМК, што можете пронаћи кликом у главном менију на ГАЛЕРИЈА, а затим у падајућем менију ФОТО ГАЛЕРИЈА.

10. Приликом уласка у галерију, приказаће се најновији албуми, а са десне стране сајта можете изабрати категорију у галерији, за коју сте заинтересовани.