Резултати ЛМК РСВ 12 - јесен Штампање

М12 - Група А М12 - Група Б М12 - Група В М12 - Група Г Ж12 - Група А Ж12 - Група Б Ж12 - Група В

М12 - Група А


1. коло

1 Апатин - Црвенка
11 - 21 20/10/2018 13:20
2 БСК 2012 - Сомборелектро
16 - 10 23/09/2018 14:00
3 Врбас Петрол - ПИК Пригревица
11 - 20 23/09/2018 14:40

2. коло

4 Црвенка - ПИК Пригревица
17 - 19 20/10/2018 10:40
5 Апатин - БСК 2012
6 - 9 20/10/2018 11:20
6 Сомборелектро - Врбас Петрол
8 - 15 20/10/2018 10:00

3. коло

7 БСК 2012 - Црвенка
7 - 13 06/10/2018 12:00
8 Врбас Петрол - Апатин
13 - 7 06/10/2018 12:40
9 ПИК Пригревица - Сомборелектро
17 - 5 06/10/2018 13:20

4. коло

10 Црвенка - Сомборелектро
19 - 13 03/11/2018 09:00
11 Апатин - ПИК Пригревица
2 - 23 03/11/2018 09:40
12 БСК 2012 - Врбас Петрол
7 - 9 03/11/2018 10:20

5. коло

13 Врбас Петрол - Црвенка
11 - 20 03/11/2018 11:40
14 Сомборелектро - Апатин
17 - 4 03/11/2018 11:00
15 ПИК Пригревица - БСК 2012
19 - 2 03/11/2018 12:20

6. коло

16 Црвенка - Апатин
25 - 11 23/09/2018 15:20
17 Сомборелектро - БСК 2012
16 - 10 20/10/2018 12:40
18 ПИК Пригревица - Врбас Петрол
18 - 6 20/10/2018 12:00

7. коло

19 ПИК Пригревица - Црвенка
19 - 14 18/11/2018 11:20
20 БСК 2012 - Апатин
15 - 8 18/11/2018 10:00
21 Врбас Петрол - Сомборелектро
16 - 10 18/11/2018 10:40

8. коло

22 Црвенка - БСК 2012
14 - 12 18/11/2018 12:40
23 Апатин - Врбас Петрол
6 - 18 18/11/2018 12:00
24 Сомборелектро - ПИК Пригревица
5 - 17 18/11/2018 13:20

9. коло

25 Сомборелектро - Црвенка
11 - 20 23/09/2018 16:40
26 ПИК Пригревица - Апатин
24 - 2 23/09/2018 17:20
27 Врбас Петрол - БСК 2012
15 - 12 23/09/2018 16:00

10. коло

28 Црвенка - Врбас Петрол
15 - 11 06/10/2018 10:00
29 Апатин - Сомборелектро
15 - 8 06/10/2018 11:20
30 БСК 2012 - ПИК Пригревица
2 - 16 06/10/2018 10:40

М12 - Група Б


1. коло

1 Југовић - Потисје Плетекс
11 - 15 14/10/2018 09:00
2 Кањижа - Младост ТСК
10 - 0 20/10/2018 11:40
3 Кикинда Grindex - Младост ТСК ОРК
6 - 20 22/09/2018 11:40

2. коло

4 Потисје Плетекс - Младост ТСК ОРК
11 - 13 14/10/2018 11:40
5 Југовић - Кањижа
7 - 25 04/11/2018 09:00
6 Младост ТСК - Кикинда Grindex
0 - 10 14/10/2018 09:40

3. коло

7 Кањижа - Потисје Плетекс
8 - 7 20/10/2018 10:20
8 Кикинда Grindex - Југовић
13 - 15 17/11/2018 10:20
9 Младост ТСК ОРК - Младост ТСК
10 - 0 20/10/2018 09:40

4. коло

10 Потисје Плетекс - Младост ТСК
10 - 0 22/09/2018 11:00
11 Југовић - Младост ТСК ОРК
7 - 19 22/09/2018 10:20
12 Кањижа - Кикинда Grindex
22 - 4 17/11/2018 12:20

5. коло

13 Кикинда Grindex - Потисје Плетекс
4 - 15 20/10/2018 09:00
14 Младост ТСК - Југовић
0 - 10 14/10/2018 11:00
15 Младост ТСК ОРК - Кањижа
28 - 12 14/10/2018 10:20

6. коло

16 Потисје Плетекс - Југовић
25 - 12 04/11/2018 11:40
17 Младост ТСК - Кањижа
0 - 10 22/09/2018 09:40
18 Младост ТСК ОРК - Кикинда Grindex
12 - 8 04/11/2018 09:40

7. коло

19 Младост ТСК ОРК - Потисје Плетекс
15 - 15 17/11/2018 11:00
20 Кањижа - Југовић
24 - 8 22/09/2018 12:20
21 Кикинда Grindex - Младост ТСК
10 - 0 04/11/2018 12:20

8. коло

22 Потисје Плетекс - Кањижа
10 - 8 17/11/2018 09:40
23 Југовић - Кикинда Grindex
0 - 10 20/10/2018 12:20
24 Младост ТСК - Младост ТСК ОРК
0 - 10 17/11/2018 09:00

9. коло

25 Младост ТСК - Потисје Плетекс
0 - 10 04/11/2018 10:20
26 Младост ТСК ОРК - Југовић
10 - 0 20/10/2018 11:00
27 Кикинда Grindex - Кањижа
8 - 20 14/10/2018 12:20

10. коло

28 Потисје Плетекс - Кикинда Grindex
20 - 3 22/09/2018 09:00
29 Југовић - Младост ТСК
10 - 0 17/11/2018 11:40
30 Кањижа - Младост ТСК ОРК
7 - 10 04/11/2018 11:00

М12 - Група В


1. коло

1 Бијељина - Хајдук
10 - 0 03/11/2018 11:00
2 Војводина - Срем СМ
10 - 0 06/10/2018 10:00
3 Лавови БП - Локомотива
13 - 11 03/11/2018 12:20

2. коло

4 Хајдук - Локомотива
0 - 10 21/10/2018 09:40
5 Бијељина - Војводина
26 - 21 23/09/2018 12:20
6 Срем СМ - Лавови БП
0 - 10 23/09/2018 09:00

3. коло

7 Војводина - Хајдук
10 - 0 23/09/2018 10:20
8 Лавови БП - Бијељина
22 - 14 06/10/2018 13:20
9 Локомотива - Срем СМ
10 - 0 03/11/2018 10:20

4. коло

10 Хајдук - Срем СМ
  -   18/11/2018 13:00
11 Бијељина - Локомотива
15 - 18 21/10/2018 11:40
12 Војводина - Лавови БП
13 - 21 21/10/2018 09:00

5. коло

13 Лавови БП - Хајдук
10 - 0 23/09/2018 11:40
14 Срем СМ - Бијељина
0 - 10 18/11/2018 11:40
15 Локомотива - Војводина
22 - 16 06/10/2018 12:00

6. коло

16 Хајдук - Бијељина
0 - 10 06/10/2018 11:20
17 Срем СМ - Војводина
0 - 10 03/11/2018 11:40
18 Локомотива - Лавови БП
14 - 23 06/10/2018 10:40

7. коло

19 Локомотива - Хајдук
10 - 0 18/11/2018 11:00
20 Војводина - Бијељина
19 - 14 03/11/2018 09:00
21 Лавови БП - Срем СМ
10 - 0 21/10/2018 12:20

8. коло

22 Хајдук - Војводина
0 - 10 21/10/2018 11:00
23 Бијељина - Лавови БП
16 - 19 18/11/2018 14:20
24 Срем СМ - Локомотива
0 - 10 23/09/2018 11:00

9. коло

25 Срем СМ - Хајдук
  -   06/10/2018 12:40
26 Локомотива - Бијељина
16 - 14 23/09/2018 09:40
27 Лавови БП - Војводина
20 - 14 18/11/2018 12:20

10. коло

28 Хајдук - Лавови БП
0 - 10 03/11/2018 09:40
29 Бијељина - Срем СМ
10 - 0 21/10/2018 10:20
30 Војводина - Локомотива
23 - 23 18/11/2018 13:40

М12 - Група Г


1. коло

1 Војка - Пролетер
0 - 10 07/10/2018 13:20
2 Динамо - Младост
25 - 6 17/11/2018 12:00
3 Долово - Јабука
0 - 10 07/10/2018 12:00

2. коло

4 Пролетер - Јабука
4 - 14 23/09/2018 13:20
5 Војка - Динамо
0 - 10 23/09/2018 12:40
6 Младост - Долово
10 - 0 23/09/2018 12:00

3. коло

7 Динамо - Пролетер
19 - 5 07/10/2018 11:20
8 Долово - Војка
  -   07/10/2018 10:40
9 Јабука - Младост
17 - 3 07/10/2018 10:00

4. коло

10 Пролетер - Младост
14 - 11 21/10/2018 09:00
11 Војка - Јабука
0 - 10 17/11/2018 11:20
12 Динамо - Долово
10 - 0 21/10/2018 10:20

5. коло

13 Долово - Пролетер
0 - 10 23/09/2018 10:40
14 Младост - Војка
10 - 0 23/09/2018 10:00
15 Јабука - Динамо
6 - 28 23/09/2018 11:20

6. коло

16 Пролетер - Војка
10 - 0 17/11/2018 13:20
17 Младост - Динамо
5 - 28 07/10/2018 12:40
18 Јабука - Долово
10 - 0 17/11/2018 12:40

7. коло

19 Јабука - Пролетер
9 - 9 03/11/2018 09:00
20 Динамо - Војка
10 - 0 03/11/2018 09:40
21 Долово - Младост
0 - 10 03/11/2018 10:20

8. коло

22 Пролетер - Динамо
4 - 23 03/11/2018 11:00
23 Војка - Долово
  -   03/11/2018 12:20
24 Младост - Јабука
11 - 23 03/11/2018 11:40

9. коло

25 Младост - Пролетер
6 - 11 17/11/2018 10:40
26 Јабука - Војка
10 - 0 21/10/2018 09:40
27 Долово - Динамо
0 - 10 17/11/2018 10:00

10. коло

28 Пролетер - Долово
10 - 0 21/10/2018 11:40
29 Војка - Младост
0 - 10 21/10/2018 11:00
30 Динамо - Јабука
23 - 9 21/10/2018 12:20

Ж12 - Група А


1. коло

1 БСК 2012 - Кањижа
10 - 0 20/10/2018 12:00
2 Халас Јожеф - Лаки
8 - 14 23/09/2018 15:00

2. коло

3 Кањижа - Лаки
0 - 10 20/10/2018 10:00
4 БСК 2012 - Халас Јожеф
4 - 19 07/10/2018 10:00

3. коло

5 Халас Јожеф - Кањижа
10 - 0 23/09/2018 13:00
6 Лаки - БСК 2012
29 - 2 23/09/2018 13:40

4. коло

7 Кањижа - БСК 2012
0 - 10 23/09/2018 14:20
8 Лаки - Халас Јожеф
13 - 9 04/11/2018 14:40

5. коло

9 Лаки - Кањижа
10 - 0 07/10/2018 10:40
10 Халас Јожеф - БСК 2012
21 - 3 23/09/2018 15:40

6. коло

11 Кањижа - Халас Јожеф
0 - 10 07/10/2018 11:20
12 БСК 2012 - Лаки
2 - 24 07/10/2018 12:00

7. коло

13 БСК 2012 - Кањижа
10 - 0 04/11/2018 14:00
14 Халас Јожеф - Лаки
8 - 13 20/10/2018 11:40

8. коло

15 Кањижа - Лаки
0 - 10 04/11/2018 16:10
16 БСК 2012 - Халас Јожеф
3 - 17 04/11/2018 15:30

9. коло

17 Халас Јожеф - Кањижа
10 - 0 20/10/2018 11:20
18 Лаки - БСК 2012
9 - 6 20/10/2018 10:40

Ж12 - Група Б


1. коло

1 Лехел - СЛОБОДАН
-
2 Темерин - Словен
9 - 12 20/10/2018 10:40

2. коло

3 Словен - СЛОБОДАН
-
4 Лехел - Темерин
0 - 10 20/10/2018 11:20

3. коло

5 Темерин - СЛОБОДАН
-
6 Словен - Лехел
10 - 0 20/10/2018 10:00

4. коло

7 Лехел - СЛОБОДАН
-
8 Словен - Темерин
16 - 8 06/10/2018 11:20

5. коло

9 Словен - СЛОБОДАН
-
10 Темерин - Лехел
10 - 0 06/10/2018 10:00

6. коло

11 Темерин - СЛОБОДАН
-
12 Лехел - Словен
0 - 10 06/10/2018 10:40

7. коло

13 Лехел - СЛОБОДАН
-
14 Темерин - Словен
8 - 11 04/11/2018 10:00

8. коло

15 Словен - СЛОБОДАН
-
16 Лехел - Темерин
0 - 10 04/11/2018 10:50

9. коло

17 Темерин - СЛОБОДАН
-
18 Словен - Лехел
10 - 0 04/11/2018 11:40

Ж12 - Група В


1. коло

1 Долово (ж) - СЛОБОДАН
-
2 Јабука (ж) - Спартак
3 - 13 22/09/2018 11:20
3 Јединство (ж) - Панчево (ж)
6 - 4 21/10/2018 10:40

2. коло

4 Панчево (ж) - СЛОБОДАН
-
5 Долово (ж) - Јабука (ж)
14 - 1 03/11/2018 09:40
6 Спартак - Јединство (ж)
10 - 8 07/10/2018 12:10

3. коло

7 Јабука (ж) - СЛОБОДАН
-
8 Јединство (ж) - Долово (ж)
9 - 6 07/10/2018 14:10
9 Панчево (ж) - Спартак
6 - 14 03/11/2018 10:20

4. коло

10 Спартак - СЛОБОДАН
-
11 Долово (ж) - Панчево (ж)
9 - 6 22/09/2018 12:00
12 Јабука (ж) - Јединство (ж)
2 - 10 21/10/2018 12:00

5. коло

13 Јединство (ж) - СЛОБОДАН
-
14 Спартак - Долово (ж)
6 - 4 21/10/2018 11:20
15 Панчево (ж) - Јабука (ж)
18 - 4 07/10/2018 11:30

6. коло

16 Долово (ж) - СЛОБОДАН
-
17 Спартак - Јабука (ж)
13 - 3 21/10/2018 10:00
18 Панчево (ж) - Јединство (ж)
5 - 4 22/09/2018 10:40

7. коло

19 Панчево (ж) - СЛОБОДАН
-
20 Јабука (ж) - Долово (ж)
3 - 26 07/10/2018 12:50
21 Јединство (ж) - Спартак
4 - 9 03/11/2018 09:00

8. коло

22 Јабука (ж) - СЛОБОДАН
-
23 Долово (ж) - Јединство (ж)
4 - 9 03/11/2018 11:00
24 Спартак - Панчево (ж)
10 - 1 07/10/2018 13:30

9. коло

25 Спартак - СЛОБОДАН
-
26 Панчево (ж) - Долово (ж)
3 - 13 21/10/2018 12:40
27 Јединство (ж) - Јабука (ж)
12 - 3 22/09/2018 12:40

10. коло

28 Јединство (ж) - СЛОБОДАН
-
29 Долово (ж) - Спартак
2 - 10 22/09/2018 10:00
30 Јабука (ж) - Панчево (ж)
5 - 9 03/11/2018 11:40