Куп Војводине (Ж) Штампање


1.коло
2.коло
Шеснаестина
Осмина
Четвртфинале
Полуфинале
Финале
17

Хајдук, Бешка

24

Словен, Рума

34

Кленак 09, Кленак

32

Срем, Сремска Митровица

21

Словен, Рума

29

Младост, Нова Пазова

0

Тиквара, Бачка Паланка

10

Милетић, Мошорин

27

Кленак 09, Кленак

26

Темерин, Темерин

22

Цепелин, Бечеј

30

Врбас, Врбас

30

Раднички, Шид

22

Петроварадин, Петроварадин

0

Ерет, Бач

10

Жеља, Жабаљ

4

Лехел, Мужља

34

Сента, Сента

13

Слога, Остојићево

35

Партизан (ж), Иђош

6

Обилић (ж), Нови Кнежевац

22

Младост, Српска Црња

22

Мокрин, Мокрин

27

Нафтагас (ж), Елемир

4

Александрово, Александрово

41

Граднулица, Зрењанин

10

Русин, Руски Крстур

0

Спартак (ж), Суботица

14

Оџаци, Оџаци

21

Апатин, Апатин

32

Сонта, Сонта

42

Јадран, Фекетић

0

Младост, Опово

10

Долово (ж), Долово

20

Јабука (ж), Јабука

28

Јединство (ж), Качарево

14

Младост, Нова Пазова

19

Милетић, Мошорин

9

Кленак 09, Кленак

42

Војводина ж, Нови Сад

36

Врбас, Врбас

28

Раднички, Шид

13

Жеља, Жабаљ

34

Железничар, Инђија

13

Сента, Сента

21

Партизан (ж), Иђош

22

Младост, Српска Црња

30

Халас Јожеф, Ада

6

Нафтагас (ж), Елемир

18

Пролетер (ж), Зрењанин

10

Граднулица, Зрењанин

49

Кикинда, Кикинда

8

Русин, Руски Крстур

20

Дероње, Дероње

20

Апатин, Апатин

41

Лаки, Црвенка

17

Јадран, Фекетић

25

Раванград, Сомбор

21

Долово (ж), Долово

36

Панчево (ж), Панчево

21

Јединство (ж), Качарево

25

Спартак, Дебељача

19

Милетић, Мошорин

42

Војводина ж, Нови Сад

10

Врбас, Врбас

0

Железничар, Инђија

24

Партизан (ж), Иђош

22

Халас Јожеф, Ада

25

Пролетер (ж), Зрењанин

35

Кикинда, Кикинда

25

Дероње, Дероње

39

Лаки, Црвенка

21

Раванград, Сомбор

28

Раднички, Бајмок

38

Панчево (ж), Панчево

15

Спартак, Дебељача

33

Војводина ж, Нови Сад

22

Врбас, Врбас

10

Партизан (ж), Иђош

48

Кикинда, Кикинда

28

Лаки, Црвенка

36

Раднички, Бајмок

25

Панчево (ж), Панчево

31

Војводина ж, Нови Сад

31

Кикинда, Кикинда

29

Раднички, Бајмок

27

Војводина ж, Нови Сад

23

Кикинда, Кикинда