Лиценце ЛМК РСВ М12 / Ж12

M12 - Супер лига

Екипа Место
1 Бачка Паланка Бачка Паланка
2 Суботица Унит Суботица
3 Црвенка Црвенка
4 Раднички Јаша Томић
5 Југовић Каћ
6 Потисје Плетекс Ада


M12 - Прва лига А група

Екипа Место
1 Будућност Савино Село
2 Сомборелектро Сомбор
3 БСК 2012 Бачки Брестовац
4 Лавови БП Бачка Паланка


M12 - Прва лига Б група

Екипа Место
1 Младост ТСК Бачки Јарак
2 Младост ТСК ОРК Темерин
3 Зрењанин Зрењанин
4 Слога Хртковци


Ж12 - Супер лига

Екипа Место
1 Кикинда Кикинда
2 Лаки Црвенка
3 БСК 2012 Бачки Брестовац
4 Петров-Каћ Каћ
5 Словен Рума
6 Халас Јожеф Ада