Лиценце ТРЛ "Бачка"

Мушкарци

Екипа Место
1 Далматинац Риђица
2 Графичар Бездан
3 Сомбор Сомбор
4 Борац Бачки Грачац
5 Сомборелектро Сомбор
6 Русин Руски Крстур
7 Спартак Војпут 2 Суботица
8 Сонта Сонта
9 Граничар Гаково