Пролетер - ЛМК РСВ 14 - јесен М14 - ДШтампање

1.коло 10/10/20 13:18 Пролетер - Младост 22 - 6
2.коло 24/10/20 17:23 ЖСК 1955 - Пролетер 5 - 13
4.коло 22/11/20 11:30 Пролетер - Хајдук 10 - 25
5.коло 07/11/20 12:53 РА "Динамо" - Пролетер 23 - 13
6.коло 07/11/20 12:55 Младост - Пролетер 13 - 14
7.коло 22/11/20 09:50 Пролетер - ЖСК 1955 13 - 4
9.коло 24/10/20 17:21 Хајдук - Пролетер 25 - 9
10.коло 10/10/20 13:19 Пролетер - РА "Динамо" 16 - 30