Радна посета Сремској Митровици

Датум: 29/08/2017      Категорија: Остале вести

У просторијама општине Сремска Митровица, одржан је састанак представника градских власти, представника рукометних клубова и генералног секретара РСВ. Домаћини састанка били су председник Скупштине града Сремске Митровице, Томислав Јанковић, начелник за спорт, омладину и културу, Илија Недић, док су представници клубова били Дејан Козељац и Душан Дрча, из РК Срем СМ, као и Драган Крстић и Саша Којовић, из ЖРК Срем.

Генерални секретар РСВ, Слободан Вишекруна, радо се одазвао позиву на састанак, који су иницирали руководиоци РК Срем СМ, са жељом да се рад и услови за рад клубова са територије Сремске Митровице унапреде и да се обезбеди што боља будућност за младе рукометашице и рукометаше.

Током састанка причало се о бројним рукометним темама, па су представници градских власти дали обећање да ће подржавати клубове у настојањима да остваре што боље резултате, као што је то и до сада било. Споменути су успеси ЖРК ''Срем'' у млађим категоријама, где постоје резултати у континуитету, баш као и успеси РК ''Срем СМ'', чији су сениори од 2012. године дошли до Прве лиге ''Север''.