Табела ТРЛ Банат Штампање


Мушкарци


Клуб Ук Поб Нер Пор Дао Примио Гол раз. Бр.бодова
Нафтагас 5 5 0 0 192 113 +79 10
Сента 4 3 0 1 121 98 +23 6
Обилић 5 1 0 4 109 173 -64 2
Јединство 4 0 0 4 93 131 -38 0