Табела ЛМК РСВ 12 - јесен Штампање


М12 - Група А


Клуб Ук Поб Нер Пор Дао Примио Гол раз. Бр.бодова
Апатин 0 0 0 0 0 0 0 0
БСК 2012 0 0 0 0 0 0 0 0
Врбас Петрол 0 0 0 0 0 0 0 0
ПИК Пригревица 0 0 0 0 0 0 0 0
Сомборелектро 0 0 0 0 0 0 0 0
Црвенка 0 0 0 0 0 0 0 0

М12 - Група Б


Клуб Ук Поб Нер Пор Дао Примио Гол раз. Бр.бодова
Потисје Плетекс 0 0 0 0 0 0 0 0
Младост ТСК 0 0 0 0 0 0 0 0
Младост ТСК ОРК 0 0 0 0 0 0 0 0
Кикинда Grindex 0 0 0 0 0 0 0 0
Кањижа 0 0 0 0 0 0 0 0
Југовић 0 0 0 0 0 0 0 0

М12 - Група В


Клуб Ук Поб Нер Пор Дао Примио Гол раз. Бр.бодова
Хајдук 0 0 0 0 0 0 0 0
Срем СМ 0 0 0 0 0 0 0 0
Локомотива 0 0 0 0 0 0 0 0
Лавови БП 0 0 0 0 0 0 0 0
Војводина 0 0 0 0 0 0 0 0
Бијељина 0 0 0 0 0 0 0 0

М12 - Група Г


Клуб Ук Поб Нер Пор Дао Примио Гол раз. Бр.бодова
Пролетер 0 0 0 0 0 0 0 0
Младост 0 0 0 0 0 0 0 0
Јабука 0 0 0 0 0 0 0 0
Долово 0 0 0 0 0 0 0 0
Динамо 0 0 0 0 0 0 0 0
Војка 0 0 0 0 0 0 0 0

Ж12 - Група А


Клуб Ук Поб Нер Пор Дао Примио Гол раз. Бр.бодова
Халас Јожеф 0 0 0 0 0 0 0 0
Кањижа 0 0 0 0 0 0 0 0
Лаки 0 0 0 0 0 0 0 0
Јадран 0 0 0 0 0 0 0 0
БСК 2012 0 0 0 0 0 0 0 0

Ж12 - Група Б


Клуб Ук Поб Нер Пор Дао Примио Гол раз. Бр.бодова
Темерин 0 0 0 0 0 0 0 0
Словен 0 0 0 0 0 0 0 0
Раднички 0 0 0 0 0 0 0 0
Лехел 0 0 0 0 0 0 0 0

Ж12 - Група В


Клуб Ук Поб Нер Пор Дао Примио Гол раз. Бр.бодова
Долово (ж) 0 0 0 0 0 0 0 0
Јабука (ж) 0 0 0 0 0 0 0 0
Јединство (ж) 0 0 0 0 0 0 0 0
Панчево (ж) 0 0 0 0 0 0 0 0
Спартак 0 0 0 0 0 0 0 0