Нафтагас - Друга лига ''Север'' Мушкарци Штампање

1.коло 16/09/2018 06:00 Металац - Нафтагас 31 - 27
2.коло 23/09/2018 08:00 Нафтагас - Раднички 35 - 25
3.коло 30/09/2018 05:00 Славија - Нафтагас 47 - 27
4.коло 06/10/2018 05:00 Нафтагас - Потисје Плетекс 25 - 38
5.коло 13/10/2018 06:00 Сента - Нафтагас 34 - 28
6.коло 21/10/2018 07:30 Нафтагас - Далматинац 35 - 31
7.коло 27/10/2018 12:00 Црепаја - Нафтагас -
8.коло 03/11/2018 12:00 Нафтагас - ПИК Пригревица -
9.коло 10/11/2018 12:00 Панчево - Нафтагас -
10.коло Нафтагас - Војвода Степа -
11.коло Сомборелектро - Нафтагас -
12.коло СЛОБОДАН - Нафтагас -
13.коло Нафтагас - Будућност -
14.коло Нафтагас - Металац -
15.коло Раднички - Нафтагас -
16.коло Нафтагас - Славија -
17.коло Потисје Плетекс - Нафтагас -
18.коло Нафтагас - Сента -
19.коло Далматинац - Нафтагас -
20.коло Нафтагас - Црепаја -
21.коло ПИК Пригревица - Нафтагас -
22.коло Нафтагас - Панчево -
23.коло Војвода Степа - Нафтагас -
24.коло Нафтагас - Сомборелектро -
25.коло Нафтагас - СЛОБОДАН -
26.коло Будућност - Нафтагас -